Dreams

Spelet Mega Fortune har funnits i flera år och är fortfarande ett av de populäraste jackpotspelen som finns. P.g.a att spelet blivit så populärt så tog Net Entertainment beslutet att utveckla en ny version av jackpottspelet.

Det nya spelet blev att heta Mega Fortune Dreams, vilket också snabbt blivit populärt med sina stora jackpottar.

Jackpottar på Mega Fortune Dreams

Precis som i det gamla hederliga Mega Fortune så finns det tre olika Jackpottar i Dreams, Mega Jackpot, Major Jackpot och Rapid Jackpot. Nivåerna på dessa jackpottar är i klass med det vanliga Mega Fortune, även om det kanske tar ett tag till innan jackpotten växer sig till rekordnivåer.

Det fungerar på samma sätt att vinna någon av dessa jackpottar som det gör på vanliga Mega Fortune. Du måste alltså få flera Bonus-symboler för att komma till bonushjulet där du sedan får försöka jobba dig inåt i hjulet och närmare jackpottarna.

Skillnader på Mega Fortune och Dreams

Rent tekniskt och funktionsmässigt så är det i stort sett samma spel, det enda som skiljer är temat, grafiken och effekterna i spelet. Temat är i Dreams är ljusare än i det klassiska Mega Fortune och påminner mer om ett exklusivt Florida tema.

Figurer och symboler är också nya och hela upplevelsen känns mer modern. Du som spelat vanliga Mega Fortune kommer säkert att känna igen dig och få en positiv upplevelse av det nya spelet.

Net Entertainment misslyckas sällan med sina spel och trots att de i stort sett bara kopierat det gamla jackpottspelet, så tycker vi att de gjort ett bra jobb med att leverera ett nytt Mega Fortune med en modernare spelkänsla.

Fler spelautomater från NetEnt

Net Entertainment har utvecklat många bra slottar och spelautomater, med och utan jackpottar. Spelutvecklaren är förmodligen den populäraste idag sett till vilka spel som spelas mest och när det kommer till free spins så får man nästan alltid använda dessa på ett NetEnt spel.

Läs mer om Mega Fortune och andra spelautomater för att få en bättre bild av utbudet och de fina vinstchanser som finns. Prova sedan att spela några av spelen på låtsas innan du väljer att satsa riktiga pengar.